Brandskydd©

 

Meddelande om | - Integritetspolicy och GDPR
| 2021-12-10 |


KBS har alltid värnat om kunders och kontakters personliga integritet, och det kommer vi alltid att göra. Vi har aldrig och kommer aldrig dela med oss av  sådana uppgifter till någon annan.

Så erhåller vi dina uppgifter
Vi söker aldrig dina personuppgifter utan du lämnar dina proffesionella uppgifter till oss i samband med att du kontaktar oss i olika ärende. Det kan vara beställningar eller tekniska frågor om vår produkter. Kontakten sker då företrädesvis via Er e-post eller samtal till oss.

Exempel på personuppgifter vi måste hantera
Vi lagra minsta möjliga persondata och endast inom ramen för Er egna företagsinformation för att kunna lämna service till dig efter det att du kontaktat oss. Det kan vara din proffesionella e-post adress och/eller arbetstelefonnummer som du uppgett till oss för vi skall kunna svara dig och/eller skicka teknisk eller kommersiell information som du aktivt begärt i din tjänst..

Vid beställningar är vi givetvis också skyldiga att lagra den företagsdata som t.ex bokföringslagen och myndigheter kräver. Sådana uppgifter är  enbart publika företagsuppgifter som normalt förekommer i ett administativt kundregister så som fakturadress, leveransadress och uppgifter om beställarens namn och telefonnummer. Alltså normalt förkommande uppgifter i en bokföring. Någon annan data varken skapar vi eller lagrar vi om dig i ditt arbetet. Vi lagrar t.ex aldrig privata uppgifter om dig (t.ex personnummer hemadress m.m)

Hur vi  inte använder dina personuppgifter
- Vi delger aldrig tredje part Era lämnade personuppgifter (med undantag för myndighets tvingande regler).
- Vi utnyttjar aldrig Era personuppgifter i någon marknadföring eller till att skicka information till Er som Ni inte själva begärt (t.ex påtvingade nyhetsbrev,   direktreklam, sms e.t.c).
- Denna webbplats är också helt fri från cookies eller annan spårande datateknologier.

Samtycke
När du kontaktar oss i olika ärende så utgår vi ifrån att du också samtycker till att vi använder dina personuppgifter för att kunna ge dig adekvat service och hjälp.

Dina rättigheter
Om du ändå känner behov av att vi redovisar eller raderar personuppgifter du tidigare samtyckt till oss så går det bra att kontakta oss här -
GDPR-fråga


Relaterad Information
Följ med på ett brandprov
Brandskyddsdokumentation
Här finns vi

flaggaeng.gif (1024 bytes)


Kontakta oss
0
10-2040115
E-post


© Copyright KBS BRANDSKYDD AB 031-7851890
2021-12-10 - Nääs Fabriker - Tollered
© Innehållet på denna hemsida är egendom tillhörande KBS BRANDSKYDD AB